...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Friday, May 6, 2011

Dr Hafiz review blog aku

Errrkkkk...Alhamdulillah..kenyang rasenye...
Bekpes pagi ni :: Nasi goreng + begedil...
Tapau kat cafe bawah opis ajer...sbb arini tak sempat nak buat bekal...

Mood hari Jumaat senantiasa gembira sebabnye esok kan cuti...
Hari ni jugak merupakan hari pertama dalam minggu ni aku masuk opis...
Selasa ~ Khamis kena hadiri kursus kat Putrajaya...
Sungguh membosankan seronok...heeeeeeeee~~~
Bukan penceramahnye yg besss..bukan jugak minat sgt ngan kursus tu...
Tapi..sebab dapat berbelog tanpa rasa was2nya...hahahaha(gelak jahat skit)

Ditambah lagi kegembiraan bile pepagi ni dapat tau yang blog aku kena review lagi...




Blogger yg review blog aku ni bukan calang2 orang tau... 
Bak kate Ben Ashaari kepada blogger ni, "Bukan sekadar blogger biasa ..tapi punya ilmu .."
He is a DOCTOR...
Dr Mohd Hafiz Osman namenye...

Dr Hafiz review blog aku mestilah ade sebab kan...bukan saje2 suke...
Kalo nak tau kenapa...silalah klik header Dr Hafiz nii...('o')
~Muka Dr Hafiz mengingatkan aku kepada seseorang~


3 comments:

Edura Hanum said...

time kursus nasib baik wat kat bilik komputer.ada juga pc.kalau kat bilik seminar mau lagi banyak kali zikir.hehehehehe
wah bestnya kena review dgn dr.
tapiii muka dr tue mengingatkan dekat muka sape lah tue yek

Rin_Aff said...

anum; kompem la muke kite bercahaya balik dr kursus ni...
cahaya dari pahala zikir...
hehe...

anum ingat kan mase akak tunjuk kat anum blog Dr tu...(",)
tak sangka la pulaks...

Ha...misti ingat mcm muke ex-boypren akak la tu...no...no...no...tidak sama sekali...

Dr Mohd Hafiz said...

Thank you atas entri yang special ini.. :)

Click!!!Intersting...........!!!