...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Monday, May 16, 2011

Aku rase sehat tapiii....sebenarnye tidak...

As Salam & Salam 1 Malaysia

Kembali merepek kat blog aku setelah 1 mggu bercuti
Bukan pegi makan angin kat tepi pantai yer...
Tapi dok berpantang kat rumah...Pantang makan & segala macam lg...

Pepagi ari tadi tak masok opis...
Bukan pi mengular noooooo~~
Tapi pi klinik dengan excitednye utk temujanji ujian Pap Smear...
Rupe2nye tak sesuai lagi kalo nak buat skrg....kuang..kuang....naya jer...
Aku ni sgt la ghairahnye tetapi takmo tnye orang...(tak tau nak tnye sape daa~)
Takpe2...tggu 1st cycle dulu...(",)

Masuk je opis...tetiba sebak sebuk rase kat dada ni...
Sikit2 je...semuanye masih blh dikawal lagi....

Rasenye aku dah cukup sehat nak truskan keje2 opis...
Tetiba hamba Allah ni tegur yg aku still nmpak lemah...
 "Banyakkan minum air masak", katenye...
Cepat2 belek muke kat cermin...
Aah la..nmpak mcm pucat sikit la muke aku nii...
Tadi pun kawan aku ade tegur jgak...

Mungkin masih baru lagi...
Kena ambik mase seminggu due lagi nii...
Baru la betoi2 sehat sejahtera...harap2 mcm tu la kan...



5 comments:

ashra said...

sihat2 kan badan dulu ye rin.
insyaallah..kita sama2 cuba lagi.

saya sedih harini..
da angkat bendera merah..
kena usaha lagi nmpknya..dan menabahkan diri dgn rezki yang tah bila akan tiba..

cikpuanhady said...

semoga dear kembali pulih seperti biasa..

me datang terjah lagi sekali entri ga, tekaannyer mana dear?

dah update nanti gitau ek..thanks..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

Rin_Aff said...

ashra::tq dear...aha...semestinya kena trus mencuba...hehe...

ash takmo sedey2 ok...
tak lama lagi tu ade laa...
try lagi...& jgn lupe update yerrr...

cikpuanhady::tenkiu...
hehehe..hampir terlupa laaa...

hunybie said...

hurm...kuatkan semangat k.zu...
kawan2 ada disisi k.zu..
semua doakan k.zu sihat slalu....
amin~

Rin_Aff said...

tq hunybie...sayang korang semue...
hihihihi...
aamiiin...
tak sabo tggu kamo join the club~~
(",)

Click!!!Intersting...........!!!