...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Monday, May 30, 2011

3 movies in a week

Seperti yang dijanjikan kat Darwisy...nak bawak pi tgok Kungfu Panda 2 pada Khamis (26 Mei)...tapi sygnya terpaksa si kecik aku tu kena layan cter Nur Kasih The Movie...alahai nak wat cmner...cter Kungfu Panda 2 ditayangkan dalam 3D (BI) & 2D (bahasa Cantonese)...nak tgok dlm 3D...mcm mane la Darwisy nak pakai spek mate yg besor tu...hihi...tp kalau tgok jugak kartun dok ckp dlm bahasa Cantonese tak syiokk la pulak...so itulah antara sbb terpaksa layan cter Nur Kasih tu...


Wokey...nak komen sikit pasai cter nii...
Bagi aku...biase aje cternye...tak tacing sangat kat hati aku ni...hehe...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Esoknye pulak...pi layan cter Karak...si penggemar cter seram iaitu incik somi yang nak sgt tgok...


Ramai yg komen cter ni tak seram sgt...yup!mmg betul...tp bagi aku filem ni membawa mesej yg amat besar kpd aku...
cuma...satu je (nak gosip sikit ni)...aku rase KRU tak perlu la nak masukkan babak Kila Fairy berkemban...buat malu je...kalo tak berkemban pon tak rosaknye jln cter tu...wuuuuuuuu...@ itu taktik nak tarik ramai penonton...???tak perlu kot buat mcm tu...lgpun 'dia' org Islam ok....@ 'dia' yg nak pakai mcm tu ker...???tak pe laa..nnti ko jwb je dengan Allah s.w.t....

Ini dia gambaq tu...
Rasenye tak masuk akal la kalo pakai macam tu ikut kesesuaian skrip...kononnya org kampung mandi berkemban...tapi takkan berkemban sampai nampak yg tak sepatutnye tu...adeyyyy...KAT SINI
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kalo dah janji mesti la kena tunaikan...especially buat anak aku tu...jadi...pada Sabtu, 28 Mei pi terjah TGV@Jusco Kepong pulak...tix utk 4pm dah sold out...namun, dengan tegarnye aku bli jugak tix 6pm...dapatlah layan cter Kungfu Panda 2 tu...


'Po' yg comey mmg mencuit hati aku...hehe...hati mak aku jugak yer...sbb aku tgok mak aku tergelak2 aje...
(pssttt..pssttt...mak aku pun layaaaannn...hihi)

6 comments:

ashra said...

wahh..layan sungguh..hehe

weekend ni baru nak tgk kungfu panda.nur kasih tgk DVD je la..anak sorang ni,mau keboringan melayan citer2 orang tua.hehe

Edura Hanum said...

kung fu panda jek anum xtengok lagi.kata orang kelakar
skrg ngah berkira nak tengok ke tidak.sebab ada cerita lain lagi tuk bulan nie
hahahahhhaa.fening nak tengok yg mana satu

asiah_najihah said...

wah bestnye dapat p tengok banyk movie..huhu

Rin_Aff said...

ashra::mula2...darwisy layan aje tgok cter nur kasih...tp tak tau la ape yg die dpt...mesej kasih syg kot..hehe..
alih2 tetido gak die...nmpak sgt la boring kan...??mane la budak2 nak layan sgt cter org tue tu kan...kih3x...

anum::kalo suke layan cter kartun..mesti syiok je...

asiah::2 filem tu tak dirancang pun...kungfu panda je yg mmg dah plan dr awal...
skali skala sronok juge layan movie nii...hihi...

Ummi Alesya Sofea said...

teringin lerr nk tgk citer kungfu panda 2 tu,cam best je kan.

Rin_Aff said...

Ummi alesya sofea...bg saya cter ni besss...

Click!!!Intersting...........!!!