...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Wednesday, April 13, 2011

SEGMEN: Aku disebalik dunia blog


Klik banner untuk join!


 a) ceritakan tentang diri korang ( kerjaya, keluarga atau apa2 je) 
Aku seorang isteri, ibu dan anak bongsu (ke-2). Sedang berkhidmat di sektor awam selama lebih kurang 4 tahun. Ayah aku dah tak keje..Mak memang tak pernah keje...jadi suri rumah sepenuh mase.
Abang aku blom kawen..sape2 yg berminat boleh email aku untuk disenaraikan sebagai calon 2011.hehe
Berasal dari Perak (same mcm Usop Wilcha (haha)...tp sekarang dh menetap di KL..lebih kurang 10 thn...Blajo takat Diploma je...(sbb gatai nak menikah..kih3x)...bukan la...sbb nak sara keluarga...kalo ade rezki rase (rase je laa) mcm nak continue degree pulak...

          b) tujuan korang buat blog ni..?
Mula2 buat sbb nak cuba2 je...dah lame..syok pulak...
Ingat dulu nakisi mase terluang je...
Tapi..skrg dah jadik lain..xde mase pun kekadang curik2 gak berbelog..

          c) selama korang berblog ni, apa yang korang dah dapat..? Of course la ramai kawan...selain info berguna.
Seronok berkongsi pengalaman ngan rakan2 blogger...
& dah rase sikit2 manis, masin. masam, pahit dlm dunia blog ni...

4 comments:

ashra said...

samalah kita.suka2 je buat blog.lama2 jadi syiok sbb ramai kawan maya.. =p

Rin_Aff said...

ashra, tak kenal maka tak cinta...hehe...

Nour Akmal said...

hye..thanks luangkan masa join segmen saya ni..=)

dh update psl segmen ni..dan blog ni dah di list kan..jom baca..=)

Rin_Aff said...

ahaks..no prob dude...
suke suki dpt join segmen..hehe

okess..saya akan terjah...tq2

Click!!!Intersting...........!!!