...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Thursday, April 7, 2011

n3 khas buat yang pernah terasa ngan aku

Aku blogger baru...
Tgok N3 aku...kan start bulan Feb 2011...(poyo pulak ayat ni...)
Mula-mula buat blog...nak letak tajuk pun tak plan...
N3 pertama aku pun kontot je...
Kalo tgok balik N3 yg awal2...mcm tak ok je...
N3 skrg pun...hehe
Kadang2 gatai nak update blog..tapi no idea...
Tajuk pun kekadang kena jenuh pikir dulu...
Dah jenuh pikir pun same je...
So...nak dapat idea tu..kadang2 aku blogwalking la...
Bace n3 org..pastu kalo tetiba dtg idea..aku pun tulih je la kat blog aku...(bukan tiru yer...)
Yang selebihnya pengalaman sndri la...
Tapi..kalo boley aku nak jugak jage blog aku..
Takmo la org label mcm2 kan...
Almaklum laa..kadang2 cerita aku mungkin ade 'ter'kena mengena dengan yang mati mahupun hidup...
Walaupun aku tak niat mcm tu...
Sebab tu dr awal2 aku dah mntak maaf kalo ape yg aku share buat pembaca tak senang...(Tengok atas kat sebelah kiri)
Again..& again...IbuDarwisy mintak maaf ya pada kalian semua...
Kalau ade ter..ter...ter...
Itu bukan sengaja ok....


Blog 4 Happiness

2 comments:

Edura Hanum said...

sape pulak ar yang terasa nie
kalau rasa coklat blh juga nak cuba =)

Rin_Aff said...

coklat..??kalo umor panjang & murah rezki..tggu akak blk langkawi noooo...nnti bwak blk kat korang...hihi...
cepat tempah...nak coklat ape..?
nak blanje ni...(*,*)

Click!!!Intersting...........!!!