...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Wednesday, April 27, 2011

Gunalah produk ni..anak korang kompem genius...

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia,

Manusia memang unik..Ya!Ciptaan Allah tiada tandingan..
Semua berbeza...
Cthnya otak!!!Ghupe smue same...tahap IQ yg berbeza...
Masing2 dengan kelebihan masing2...
Ade yg  lebih kat sini...kat situ pulak kurang...takde yg sempurna...

Udoh intronye gitu mesti la ade kaitan ngan ape aku nak ceghiter ni...
Lebih kurang 2 bulan lepas...aku telah diperkenalkan oleh seorg salesman nii...
Tentang produk Grolier. Korang pernah dengar tak???@ ade yg pernah menggunakannya...
Korang paham2 aje laa..kalo salesman/girl mmg nak promote abis laa produk diorg...
"Produk ni untuk bagi anak jadi genius...Kebanyakan customer saya semuanya bagi feedback yg +ve.."
"Bla..bla..bla..pot..pet..pot..pet..."
Panjang lebor penerangannya...dari aku berdiri sampai aku sndri duduk tanpa disuruh..
Kalo dah gitu..mcm berminat aje yer...Minat tu mmg la minat...Tapi regenye takleh tahan...
Mau bocor poket aku ni...Tak mkn sebulan...huhu
Produk untuk perkembangan bebudak...ade 3...Bahasa, Intelektual & Pengetahuan.
Sape la yg tak nak anak jadi bijak pandai..mesti semua ibu bapa nak kan..??
Tapi..lepas dpt sms dari incik somi..yg sememangnya ade kat situ gak...(dekat pun nak sms)
Trus batal niat...Katenye membazir...zaman kite dulu takyah semua tu pun..ok je...
Tak genius pun..tp sekurag2nya ade gak rezki sambung study...
Boleh aje guna bahan2 lain nak ngajor anak2 ni...kena kreatif & inovatif la sikit...
Sememangnya aku yang menurut perintah...trus berangkat dari tmpt kejadian.
Lepas tu kena la bebel...
Padan gak ngan muke aku..duit ade seposen due...ade hati yer nak bli..

"Confidence Level tak boleh dibeli dimana2"Itu la kate2 salesman sblm aku blah dr situ...
Memang ler...kalo blh bli..lame dah aku bli...
Mane taknye...tadi masuk meeting bos takde...so..rase2 mcm aku yg kena update progress keje kat big boss..
Menggelabah gak aku dibuatnye...
Aku kalo bab ckp2 ni..surrender...lemah segala urat...
Sbb kecik2 dulu tak pakai produk Grolier tu kot...ngeeeeeeee~~~...

3 comments:

shizakiena said...

bnleh pandai ke..kalau ntuk org dah tua2 bagi pandai ade tak?

Rin_Aff said...

hehe...ntoh ler...semua tu bukan jaminan...
tp terpulang kpd masing2...kalo rase berbaloi2...blh ler bli...
4 me???tak la kot...

pandai ke tak pandai tu anugerah Allah...disamping kite sndri jgak tak putus asa utk berusaha...

panjang lebor jawapan haaa...
(",)

luckylizan said...

tak tau lah kannn.... kat pasaran sekarang ni bukan main banyak produk yang menjanjikan semua kebaikan yang ada kat dunia ni.. tapi kita dulu tak lah pulak makan benda2 gitu, elok jer lah pulak kan.... ikut lah masing2nya nya selera..(errr...poket..)

Click!!!Intersting...........!!!