...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Friday, April 29, 2011

Bestnya Duduk Di Teratak PINKY MOMMA


Untuk pertama kalinya, IbuDarwisy join aktibiti yg dianjurkan oleh MamaDarwish...
Bace tajuk..sah2 la memang peminat kaler pink tuan punye blog ni..
Ce korang tgok blog pinky momma ni..serba serbi kaler pink...
Aritu mase jadi follower pinky momma...jumlah follower die baru 500++..
kalau tak silap laa...
Sekarang??nah..tu dia... dah cecah 1000++...
ape rahsienye????share2 la ngan kite...hoho..
Kekadang tak sempat bace n3 pinky momma...
Tapi..bace tajuk pun dah bessss...aku layan je n3 pinky momma niii...
Walaupun baru je sehari due kenal pinky momma...tu pun kat alam maya ni je...
 Aku senang ngan Mama Pink niii...
Semoga Pinky Momma terus sukses ya.....

3 comments:

luckylizan said...

eh..saya baru balik dari umah pinky momma dia tengah sibuk nak kuar gi shopping baju raya..hikhik...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ahahahaha mcm tau2 je izan nih ;)

tenkiu sudi join ibu darwisy..
alor x de rahsia pun..
jadi diri sendiri je..gila2..eppy2..

x suka jadi skema walaupun ada pihak yg suruh jadi cmtu huhu sedih je..x kan nak tkr cara kerana org kan ;)

Rin_Aff said...

Support u pinky momma....
Ya3x..btul tu...jd diri sndri aje...

Click!!!Intersting...........!!!