...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Saturday, March 26, 2011

Tersentuh hati aku tgok air mata Mak bergenang...

HAPPY 53rd BIRTHDAY MOM

Today ari jadi Mak...
Kek dah potong smlm...
Haha...
Bukan sbb ade sesape yg x sabar nak mkn kek..
Tp Mak yg request mcm tu...
Memandangkan kek dah bli mase blk keje...
So...potong aje laa...
Tak perlu protokol sgt nak ikut tarikh..hehe
Yang pnting...Mak happy...
Suasana yg amat ringkas tp penuh bermakna..
Sempat aku tgok air mate Mak bergenang..
Tersentuh skjap ati nii..

Abis potong kek...& then togeder-geder mkn kek coklat black forest...
Ade gak blikan Mak hadiah...
Yg ni surprise sbb Mak x tau aku dah bli hadiah kat die...
Sbb aritu aku ade blikan Mak sesuatu..
Mase tu aku sengaja ckp kat Mak..
Brg yg aku bli tu kire hadiah hari jadi laa..
Ish..takkan tergamak aku nak buat camtu...
Biar berabis duit ni pun xpe...Mak sorang je kat dunia nii..
Tak dpt nak share gambo kat n3 nii sbb guna fon..
Ekceli...aku pun x tau nak godek2 tang mana lg utk upload gambo..
Maybe next n3 aku akan share ngan korang yerk..

Okess...smpai sini dulu...daaaaaa








No comments:

Click!!!Intersting...........!!!