...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Saturday, March 26, 2011

Tak perlu panggil2...goncang2...tarik2...cukuplah AL-FATIHAH

Negotiation Skills Course...

Macam tu la bunyinya kursus yg pernah aku hadiri x lame dulu..
Just nak share ngan korang semua...

Alamak...boringnye...
Tggu2...aku bukan nak cter ttg skill sblm@selepas@semasa negotiate..

Tapi ni ttg info yg di'share' oleh penceramah kursus..name x hingat dah..
Menurut penceramah tu..
Die pernah berborak ngan sorang pakcik nii..
& salah satu topik yg diorg bualkam ialah ttg anak2..
anak2 pakcik tu ade 6 org...
Semua anak2nya sgt taat & x pernak missed wlu sekalipun utk berkumpul sama2 stp minggu..
Penceramah tu pun tnye ape rahsia pakcik tu..

Simple jer...kejut lah anak2 bangun dr tido dgn bacaan surah AL-FATIHAH...
Senang kan...tp bukan semua org mampu lakukan...
Kalo asyik bg alasan x sempat laa...lupe laa...letih laa...& yg mmg ambik mudah perkara nii..

Penceramah tu jgak amalkan kpd anak2nya...
& mmg berhasil...

Kalo nak hasil yg baik..kenalah amalkan tanpa putus asa..
Aku sndri pun kekadang x terbuat jgak...

So lepas ni x perlu kejut anak2 dgan panggil name ke...goncang2 badan ke...tarik2 kaki ke...
X perlu yer...
Korang jgn tnye aku yer bole ke tak kalo kejut si bapa mcm tu...hihi...

Yang baik itu dtg dari Allah..& yg x baik dtg dr kelemahan aku sndri..
Wallahualam..




No comments:

Click!!!Intersting...........!!!