...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Wednesday, March 2, 2011

JANGAN pandang camera!!!

Assalamualaikum...
Pertama skali aku nak tag Bakyah, dLa & Yatie (supaya diorang pun blh nampak nama diorang kat reading list)...Jom kawan2 join contest niii...nak tau mcm mane nak join..? klik jer kat banner kat bwah nii..@ kat sidebar tu...contest ni dianjurkan oleh dyanzjha

 
 
Gambar yang aku nak pertaruhkan melibatkan lbih kurang 10 orang yg x pandang camera...taraaaa (mcm gempak jer)
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Kepada yang tersinggah di blog IbuDarwisy ni pun blh join yer...jgn malu2...jgn segan2...hehe


No comments:

Click!!!Intersting...........!!!