...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Thursday, March 24, 2011

GAME ANTARA BLOGGER : 2

Klik banner laa..kalo nak join...

13 comments:

Kerull said...

salam kenal..same group dari segmen BA...tq

dnie_comey said...

salam kenal..same group jugak...cam mn nk discuss?

Faris Adli said...

salam kenal..sama group juga..bincang je kat sini...kat komen..yang penting kena bincang dan cari nama kumpulan yang menarik .. mencerminkan 1 MALAYSIA .. Kenapa nama tersebut dipilih

bagi aku letak je nama apa2..kumpulan 3 ben ke.. bagi aku better letak nama dalam bahasa melayu sebab bahasa melayu bahasa kebangsaan..mencerminkan 1 malaysia

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

dtg cari group 3... Cepat!! sape bole jadi ketua?? rojer kat ym or yahoo mail je bole?? tgh on nie

eira_mlk87@yahoo.com

CALLING FOR GROUP 3!!!!

Nor Suhaiza said...

satu group juga...
ym..
norsuhaiza87_mzabidi@yahoo.com

nak bncg jom...tgh on..
:)

Sharienz Sz said...

salam..kenal semua
sama group juga :)
nak letak nama kumpulan apa???

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

group 3... COPY ENTRY KAT SINI OKEH ;)


http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/1-malaysia-powerpuff-kental.html

FARISZ@AZ.Com said...

follow your blog,




JOm Joint.Entry terbaik bulanan peserta akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page

Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com



Lagu Sami Yusuf dalam 4 bahasa dan lagu Maher Zain dalam Bahasa Melayu

Rin_Aff said...

Salam kenal semua yg post comment kat entry ni...
sori yer...smlm x sempat nak berdiscuss panjang...
ada keje nak disettlekan...maap yer...(",)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

ahaha...idop powerpufffff! cm nk giler wat discussion tak tgk muke nie.. uhuhu ^^ enjoyyyy! ;)


tengok review dari blog abg ben
POWERPUFF KENTAL on list! chaiyokkk, doakan kemenangan kita okeh :)

http://www.benashaari.com/2011/03/game-antara-blogger-2-lagi-kumpulan.html

Rin_Aff said...

cintabunga::huhuhu..memang pon...saye mcm separa gler...
semoga powerpuff kental berjaya...

dah tgok..siap ade banner powerpuff lg...cute...!!

lenloy said...

rajinnya join segmen encik ben

Rin_Aff said...

lenloy::ni baru 2nd time...tgok mood juge..hihi...

Click!!!Intersting...........!!!