...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Tuesday, March 22, 2011

Biar Allah je yang Tahu

Teringat pulak zaman muda remaja dulu...
Pagi pegi sekolah...Petang pegi kelas tambahan pulaks...
Bile dah masuk U...bole dikatakan ari2 ade kelas...
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
v
v
Sekarang...??
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Tuuuuuuuuulllllllllllllllluuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn!!!
Aku tak nak pegi kelas....
Dulu..pegi kelas sebab nnti senang bile nak jawab time exam
Belajar tu...
Seronok...
Enjoy...
Taaapppiiiiiiii...
Itu dulu...
Tidak sekarang O.K...
Aku rase tak seronok ler nak pegi kelas nanti...
Kelas ape...??
Kelas blajo konsep & teori..
Ia bagus untuk aku...tapi...aku refuse untuk pegi...
Namun...demi meng'update' otak yang kian beku kini...
Aku mesti ke sana jugak...
Dalam hati niiii...
Ohhh...biar Allah je yang tahu....

5 comments:

ashra said...

hehe.kira Rin bagus dari saya ni haaa..
saya lagi lah..mmg takder hati tul nak smbg blaja.takat degree je la..

kalu nk gi kelas pun,short course yang takder exam.ehehee,,

moga dimudahkan ye..

Sekamar Rindu said...

salam....

saya setiap hari masuk kelas mendidik anak bangsa dengan sabar..

** folo blog ini..

Rin_Aff said...

ashra...saya beru je abis kelas...
alhamdulillah..dengan berat kepala..dpt gaks ilmu...
kelas ni pon xde exam..kalo x..lg stress...

Sekamar rindu...cikgu yer..besor pahala kamo...
thanx ya!!!I'll follow u back...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

huhu dlu pegi class best!
lecturer bok bek bok bek..time quiz bawa toyol ahahaha jgn ikut tak baek ;p

Rin_Aff said...

pinky momma::bawak toyol ok lg...
yg jadi toyol dlm dewan exam pun ade jgak..haha..

Click!!!Intersting...........!!!