...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Tuesday, March 29, 2011

Aku layaaan ni....korang pulak?

Setiap hari Ahad...tepat jam pukul 10.30pm
Aku & Abg jo dah start melopong depan tv...
Bile...Feberet tv show kami... "MERLIN"...dah start...
Memang x kerdip mate tgok...
Seriyes...

Kesah hamba raja yg ade ilmu sihir...
Ditambah pulak ngan watak sekor naga...

Putera raja tu bisa buat aku jatuh chenta...
 
 Pada aku...cter dongeng cenggini tersangatlah menghiburkan...
Memang la karut marut je lebey...tp puas la...
Compare ngan lain2 cter...
Adakah aku suke berimaginasi...??
Slalonye org yg suke cter2 cenggini...punya imaginasi yg kuat...
Betul ke tak...x tau laa..
Tapi aku xde laa imagine ape2 pon...
Cuma fokus tu je lebey sket...
v
v
v
v
Tak ketinggalan jugak cter cartoon mcm Ratatouille...
Kesah Si tikus yg pandai dlm ilmu masak memasak nii..
(sape tak pandai masak..leh blajo ngan die...)


Lagi...
v
v
v
Korang kenal ngan actor yg bernama Jackie Chan & Jet Li...???
Sape x kenal memang pendek umor..
Ehehehe...
(Ape la IbuDarwisy ckp mcm nii...gurau aje yer)

Kalo dh cter pasal actor yg x asing lg tu..
Pastilah aku nak war2 kan kat korang yg aku fall in love jgak ngan cter kungfu...
Kena tgok jgak laa...
Cter kungfu moden mcm kungfu hastle tu pd aku x best arr..
Kalo kungfu yg zaman tok kadok tu aku lg suke...
Ala zaman dynasty tu...


Noktah kat sini aje yer...
Happy reading & looking...!!!

10 comments:

Eza Ridzwan said...

akak pon suka drama nie...tapi x tgk kat tv3...tunggu ditayangkan kat 702..sbb dah telepaih beberapa episod ari tuh..mls laa nak follow...tunggu je, nnt kuaq laa kat 702 tuhh..hehehe...

memg suka drama² lagu nie...penah tgk The Cave of the Golden Rose?..memg bes gilerr!!!Tarabas sgt hensem walaupon jahat..hahaha..

Rin_Aff said...

wah..kite punye minat yg sama arr...
bes3x..

x penah tgok lg...
tp nama tarabas tu mcm pernah dengar laa..

Dda Ly said...

heheh same lah kiteeee...everyweek tak miss layan merlin..:)

padlie said...

minat kita lebih kurang sama..
sy juga minat kartun disner dan pixar

Entry terbaru padlie: Penceramah yang dah lama tak berceramah

Rin_Aff said...

Dda Ly: kalo x dpt tgok...mcm rugi sgt...

padlie :yeah...mmg layaan...warner bros pun same...i loike!!!

Adzriel AB said...

woooo... yg IbuDarwisy suka semuanya saya suka juga tauuu... layannn

aNiM said...

anim pun suka tengok merlin gak..merlin sangat tiuttt.. n utk cite ratatouille tu pun sama..dah tgk lebih 20kali rasanya..huhuuu

Rin_Aff said...

Adzriel...layaannnn...kalo bole smpai lebam...hehe...

anim...yes3x...merlin kiut...
waaa...lebey 20 kali dah...
syabas la...mesti dah hafal semua...:P

hunybie said...

hohoho...besh ceta ni...febret gak..
tapi penjahat dia lawa giler...
suka tengok muka morgana tu...

Rin_Aff said...

ooo..iye ke...
aah..morgana lawa...& seksi...

Click!!!Intersting...........!!!