...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Wednesday, February 16, 2011

Jom Solat

Hujung minggu yang lalu...aku & mak sedang menonton tv...x ingat dah citer ape...sambil ditemani anak bujang aku...Darwisy...

Biasalah kalau bermain...Darwisy akan lari ke sana sini...panjat sofa la...susun cushion tinggi2 pastu panjat...nak tgok pemandangan luar ikut tingkap la tu kot...pendek kata ade je yg die nak buat...xleh dok diam..kecuali tido laa...

Ketika Darwisy dok ligat lari tu aku slalu tggu kat tgah2 laluan die...ape lg..aku tangkap die..peluk die...& cium die dgn penuh kasih sayang...sambil tu aku btul2kan baju die.."Mak, ingat nak beli baju tido baru laa kat Darwisy ni...baju semua dah kecik...",kataku kpd Mak.

"Nape x pakaikan baju raye die tahun lepas...?",balas Mak...



Aku pun trus bagun & mencari-cari baju melayu pertama anak aku tu..Ha...jumpe pun...
Tgok aku pegang baju tuu..Darwisy x sabar nak pakai..."Awisy nak colat(solat)...nak colat.."
Selesai pakaikan baju melayu tu...Darwisy tanya aku "Ibu...congkok mane..?"
Oh..rupanya anak aku ni beria2 nak solat...dah elok songkok dok atas kepale..darwisy tarik sejadah aku...


Tau tak pastu ape lg yg Darwisy mintak..??


"Ibu...ambik tipon...tangkap gambar..."
hehehehehehe...mcm2 anak zaman skrg ni....
Let's enjoy the photo:(sila abaikan yg berselerak kat blakang tu yer..)











No comments:

Click!!!Intersting...........!!!